Wie we zijn

ADVIES EN BEGELEIDING VAN ORIËNTATIE TOT OVERDRACHT

Bij Adagium geloven we dat ieder bedrijf een goed vervolg verdient. Daarom begeleiden wij als onafhankelijk adviesbureau ondernemers en ondernemingen bij bedrijfsoverdrachten in het midden- en kleinbedrijf. Het waarderen van een onderneming is een essentieel onderdeel in het proces van bedrijfsoverdracht en een specialisme op zichzelf. Door onze achtergrond en ervaring leveren wij kwaliteit en maatwerk.

Start Waardebepaling

EXPERTS IN OVERNAMES EN BEDRIJSWAARDERINGEN

Albert Dominicus - Adagium Bedrijfsoverdrachten

ALBERT DOMINICUS

PARTNER

Als senior adviseur is Albert lid van de Orde van Organisatie Adviseurs (OOA) en ingeschreven als Register SPD-er (RS). Daarnaast is hij lid van de Dutch Corporate Finance Association. Ook is hij lid van diverse Raden van Advies bij verschillende middelgrote ondernemingen. Dankzij deze expertise heeft Albert in de afgelopen jaren vele ondernemingen verkocht namens zijn opdrachtgevers.

Frank Schuurmans - Adagium Bedrijfsoverdrachten

FRANK SCHUURMANS

PARTNER

Frank heeft 18 jaar gewerkt als accountmanager en leidinggevende in het zakelijke domein bij lokale Rabobanken en Rabobank International. Daarnaast heeft hij in 2015 de postdoctorale studie Master in Business Valuation via TIAS te Tilburg met goed gevolg afgerond. Verder is Frank ingeschreven als Register Valuator (RV) via het NIRV en is hij expert in bedrijfswaarderingen en bedrijfsfinancieringen.

Tom Vestjens - Adagium Bedrijfsoverdrachten

TOM VESTJENS

CORPORATE FINANCE ADVISEUR

Tom Vestjens heeft zich in 2017 als Corporate Finance Adviseur aangesloten bij Adagium. Tom heeft zowel zijn Bachelor Bedrijfseconomie als zijn Master Finance succesvol afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Het geeft Tom voldoening dat wij als Adagium, samen met de klant voor een goede afloop zorgen in hun moeilijke vraagstukken met betrekking tot bedrijfsopvolging, aankooptrajecten, bedrijfswaarderingen en financieringen.

VOOR WIE WE WERKEN